Rreth Nesh

Hoteli jone ndodhet ne nje vend te bukur ne det me nje pamje fantastike. Buzeqeshjet e ngrohta dhe sherbimi miqesor eshte politika jone e perditshme per cdo mysafir. Stafi yne me te vertete kujdeset per te gjitha nevojat tuaja te udhetimit duke e bere viziten tuaj te rehatshme dhe te paharrueshme. Ne ju ftojme te shtriheni dhe relaksoheni ne te gjitha dhomat tona. Ose nese preferoni, shoqerohuni dhe lidhuni ne sallen tone ose restorantin e hotelit. Cilado qofte nevoja juaj, ne mund ta plotesojme.Ventus Harbor Hotel nje vend ku veprimet flasin me ze te larte. Jeni te mirepritur!

Our Partners: